Za hydratovanou, vypnutou a rozzářenou pleť vděčíme liposomům!

Za hydratovanou, vypnutou a rozzářenou pleť vděčíme liposomům!

Liposomy zas a znova

Liposomy jsou kosmetické složky, bez kterých bychom si produkty SKINIDENT a DR. BAUMANN nedokázali představit. Je to především díky jejich jedinečné schopnosti hydratovat a transportovat účinné látky do hlubších vrstev pokožky. 

V našich produktech se navíc vyskytují tzv. vícevrstvé liposomy, které jsou tvořeny nenasycenými mastnými kyselinami. Bylo totiž vědecky dokázáno, že přítomnost vícenásobně nenasycených mastných kyselin umožňuje liposomům (a dalším přenášeným účinným látkám) pronikat ještě mnohem hlouběji do pokožky. Díky tomu naše liposomy proniknou až do nejhlubších vrstev pokožky a pleti je tak dodávána maximální výživa. Více podrobností o fungování liposomů najdete v našem starším článku. 

 

Efekt liposomů na pleť

Pravidelné používání produktů s liposomy má na pleť přímo až zázračné účinky. Díky přenosu vitamínů, hydratace a dalších výživných látek liposomy až do nitra pokožky, dochází k její maximální výživě zevnitř. Díky tomu je pleť přímo napumpovaná hydratací, vitamíny a vším, co potřebuje.

Efekt liposomálních produktů je tedy nenahraditelný a nenapodobitelný, protože žádné jiné kosmetické složky nemají takové schopnosti, aby transportovaly výživu až do nejhlubších vrstev pokožky. Proto neváhejte, vyberte si ten pravý produkt pro vás, dle potřeb vaší pleti užijte si její rozzářený a zdravý vzhled!

 

Liposomy v akci 

Jak již jistě víte, DR. BAUMANN má celou lipozomální řadu přípravků, stejně tak SkinIdent. 

V liposomální řadě DR. BAUMANN najdete kromě liposomů také účinné látky jako je pupalkový a jojobový olej, přírodní vitamin E a A nebo hyaluronát sodný.

Přípravky s liposomy SkinIdent mají nejvyšší koncentrace liposomů a aktivních látek, za použití co nejnižšího množství ingrediencí. Navíc jsou zde použity pouze látky, které se přirozeně vyskytují v lidském těle. Ať se jedná o lipidy - kaprylové a kaprinové triglyceridy (viz minulý článek), glycerol, skvalen, vyhlazující a posilující pleť, hydratační látky - kyselinu hyaluronovou, panthenol, kyselinu mléčnou, ureu a nezbytné vitaminy - přírodní vitamin E, A, C, B3 nebo vitamin H a B12. SkinIdent je nejen úžasně koncentrovaný, ale zároveň nejšetrnější možnou péčí pro lidskou pokožku vůbec. Tedy dokonalý anti-aging.

A jak správně tušíte, všechny tyto produkty najdete tento měsíc ve zvýhodněné měsíční akci!




 

KDE JE MOŽNÉ PRODUKTY KOUPIT?

Všechny produkty jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech a zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu.

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@dr-baumann.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

 

JSTE KOSMETIČKA A RÁDA BYSTE SE I O NAŠICH DALŠÍCH PRODUKTECH DOZVĚDĚLA VÍCE? 

Napište nám na info@dr-baumann.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a nezávazně vysvětlíme výhody spolupráce. S námi na to nejste nikdy sama. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail