Pečujeme, kudy cestujeme!

Pečujeme, kudy cestujeme!

V minulém článku jsme vám připomněli důležitost péče o pleť i na cestách a zaměřili jsme se na to, proč byste ani na dovolené neměla zapomínat na čištění. V tomto článku si představíme pěstící produkty, ze kterých si sestavíte ultimátní cestovní kombo, které vaše pleť bude milovat a nezabere vám skoro žádné místo v kufru!

 

Minimalistická cestovní skincare

Na dovolené dostává naše pleť zabrat kolikrát ještě více, než během běžného dne. Ať je to větší množství sluníčka, písku, slané vody, větru nebo potu. Tak nebo tak je o to důležitější o pleť pečovat a důkladně ji čistit (jak jsme si vysvětlili minule). Nemusíte s sebou na dovolenou tahat celou koupelnu, abyste s sebou měla kompletní skincare. Stačí si chytře vybrat produkty v cestovním balení a seskládat je tak, aby měli maximální účinek! 

 

Vyberte si své cestovní kombo!

Proto jsme pro vás do této měsíční akce vybrali pečující přípravky, které stačí jen doplnit vhodnou čistící alternativou a máte sestaveno ultimátní cestovní kombo, jehož cílem je praktičnost a vybavenost na jakoukoli dovolenou, ať už pod stan, nebo k moři. 

Cestovní komba jsou složena vždycky z pleťové masky v praktické 10 ml tubě a našich oblíbených 7 ml ampulí s obsahem koncentrovaných látek a spotřebou až 7 měsíců. Jako dárek ke každému cestovnímu kombu je praktická cestovní taštička. Komba jsou vždycky zaměřená na hydrataci, vyhlazení pleti a další přidané efekty, jako je prevence pigmentací a nečistot (v létě se pleť více potí, mastí a může dojít k tvorbě nečistot), první pomoc při spálení od sluníčka, ale také maximální podpora anti-aging efektu a uchování zdraví naší pokožky. 

Vyberte si námi sestavené cestovní kombo dle potřeb své pleti a svých preferencí, zabalte do cestovní taštičky, přidejte cestovní balení čisticího a tonizačního přípravku a vaše kompletní cestovní péče je na světě! A navíc nezabere při cestování téměř žádné místo. Teď už si stačí jen vybrat nebo zkonzultovat se svou kosmetičkou, které kombo s sebou zabalit:

 

SkinIdent

  • Zklidnění a hydratace po slunění: Krémová maska pro zjemnění pleti v kombinaci s ampulí Vitamin C, H, D-panthenol pleť zklidňuje, podporuje její hydrataci a regeneraci po slunění. 
  • Hydratační anti-aging: Krémová maska pro zjemnění a vyhlazení pleti v kombinaci s ampulí Hyaluron Urea, která pleti dodává hydrataci, pomáhá ji vypnout a dodat zdravý vzhled.

 

Dr. Baumann

  • Ranní ochrana a hydratace: Kombinace Krémové masky pro normální až velmi suchou pleť a ampule Vitamin E s kyselinou hyaluronovou, která pomáhá citlivé pokožce s pobytem na sluníčku, dodává vlhkost a chrání ji před poškozením.
  • Prevence pigmentací a nečistot: Zklidňující maska s Aloe vera a přidanými oleji pleť chladí, zklidňuje a okamžitě hydratuje. Ampule Niacin Vitamin B3, pomáhá udržet hydrataci v pleti, rozjasňuje ji a působí preventivně proti vzniku nových pigmentací.
  • Hydratace a první pomoc při spálení: Krémová maska pro normální až velmi suchou pleť s kaolínem má regenerační a uklidňující účinky. Ampule Aloe vera Plus se poté postará o zklidnění, ochranu a regeneraci pleti. 
  • Regenerace po slunění: Krémová maska pro normální až velmi suchou pleť s ampulí Vitamin A pro intenzivní regeneraci po slunění a prevenci předčasného stárnutí.

 

 

 

KDE JE MOŽNÉ PRODUKTY KOUPIT?

Všechny produkty jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech a zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu.

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@dr-baumann.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

 

JSTE KOSMETIČKA A RÁDA BYSTE SE I O NAŠICH DALŠÍCH PRODUKTECH DOZVĚDĚLA VÍCE? 

Napište nám na info@dr-baumann.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a nezávazně vysvětlíme výhody spolupráce. S námi na to nejste nikdy sama. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail