Letošní podzim ve znamení rozmazlování

Letošní podzim ve znamení rozmazlování

Po regeneraci hlavy přichází regenerace těla

Léto sice prospívá naší mysli, kdy si dovolíme na nic nemyslet, relaxovat a užívat si nicnedělání, ale značně namáhá naši pokožku. Kvůli slunci (spolu s mořskou vodou, pískem a větrem) může být naše kůže po letních dnech citlivější, vysušená nebo podrážděná. Proto bychom ji měli během podzimu dopřát zaslouženou péči a výživu, a to ve formě: 

 

  • Ceramidy DR. BAUMANN - ampule s vysokou koncentrací ceramidů, které jsou skvělé pro pokožku, která je poškozená nebo potřebuje posílit, navíc obnovují ochrannou funkci pleti.

 

  • 100% přírodní Vitamin E DR.BAUMANN - pleť regeneruje a chrání před vlivy prostředí. Je zároveň silným pomocníkem při hojení jizev a malých poranění.
  • Jírovec Maďal DR. BAUMANN - jeho výtažek je přímo elixírem pro pleť s rozšířenými žilkami (neboli kuperózou), posiluje jejich stěnu, reguluje prokrvení, a tím redukuje začervenání.
  • Ampule po ošetření AHA peelingem DR. BAUMANN - pokud zvažujete chemický peeling, který působí proti pigmentovým skvrnám a slouží k celkové revitalizaci pleti, je na něj na podzim vhodný čas díky menšímu slunečnímu záření. Zároveň by vám po tomto ošetření nemělo chybět toto sérum, které zklidní podrážděnou pokožku po proceduře.

 

Přidejte k hydrataci i ochranu ve formě lipidů!

Ať už budeme řešit správnou péči ve kterémkoliv ročním období, dostatečná hydratace pleti je základ. Ve slunných dnech je pokožka vystavena vysušování vlivem slunečního záření nebo například mořské vody, v podzimních a zimních měsících je důvodem vítr a chlad. Proto potřebujeme pleť vybavit vyšší dávkou lipidů, které ji ochrání a pomohou v ní hydrataci uchovat. A co kdybychom k tomu přidali i kapku opojné vůně citronu a vanilky pro opravdové rozmazlení všech našich smyslů? Na podzim je to prostě potřeba!

  • Krémy z naší wellness řady Bionome SPA obsahují pečlivě vybrané a texturou velmi lehce roztíratelné oleje (jojobový a meruňkový), mají své verze zvlášť pro suchou, normální i mastnou pleť a svou smyslnou, ale zároveň lehkou vůní olejů citronu a vanilky vás dostanou!
  • Vitamin E, A, Lipid SkinIdent - ampule je skvělá jako prevence vzniku vrásek. Nabízí také výjimečnou ochranu, regeneraci a posílení funkce kožní bariéry pokožky díky obsahu lipidů. Je nepostradatelnou “must-have” ampulí každé ženy 35+.  
  • Pokud ale chcete své pleti dopřát hydratační třešničku na dortu s efektem výplně jemných vrásek a omlazení pleti, aplikujte ještě ampuli Hyaluron Urea od SkinIdent

 

Kde je možné přípravky koupit?

Naše přípravky jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech, aby byl dodržen profesionální přístup při doporučení přípravků zacílených na individuální potřeby pleti. Zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu zde:

 

E-SHOP DR. BAUMANN

 

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@inspiringbeauty.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

 

Jste kosmetička a ráda byste se o našich produktech dozvěděla více? 

Napište nám na info@inspiringbeauty.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a nezávazně vysvětlíme výhody spolupráce. S námi na to nejste nikdy sama. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail