Krásná pleť nemusí mít výpovědní hodnotu o kvalitě používané kosmetiky. Co tedy má?

Krásná pleť nemusí mít výpovědní hodnotu o kvalitě používané kosmetiky. Co tedy má?

Levnější není vždy levnější

Procházíte se drogérií, vybíráte krém a očima sjíždíte pouze cenovky? Je to jistě jedním z výběrových faktorů, je ovšem vhodný? Pokud byste očima totiž zapátrala ve složení daného produktu, je dost pravděpodobné, že naopak zaplatíte více za ty nejlevnější látky a suroviny, které pokožce téměř nic nepřinesou. 

Pokud tedy sháníte jakýkoliv kosmetický přípravek s vysokou koncentrací aktivních  látek, měla byste se poohlédnout po takových, které budou mít tyto látky zmíněny mezi prvními 5 ve svém složení. Takové produkty ovšem budou na první pohled dražší než ty z drogérie, ovšem opak je pravdou. Při pravidelném používání takový produkt vydrží zpravidla déle než produkt z drogerie, jelikož je ho díky vysoké koncentraci zapotřebí menší množství. 

 

Složení alfou i omegou

Levnější produkty se vás budou snažit oklamat, abyste nepoznala naomak rozdíl a měla tak pocit, že vaše pleť je hladká, krásná a spokojená. O to se postarají látky, které tyto produkty obsahují a které ale nejsou v souladu s lidskou pokožkou (např. silikony, levné lipidy a další pomocné látky jako konzervanty a parfemace). Při dlouhodobém používání ale mohou způsobovat zcitlivění pokožky, které vás náhle může překvapit. 

Proto je zcela zásadní znát potřeby své pleti a dodávat ji pouze takové látky, které potřebuje a které jsou pro ni přirozené. Jen tak se můžete postarat o udržení krásy a zdraví vaší pleti.

 

 

Darujte k Vánocům skutečně kvalitní péči

Pokud chcete takovou kvalitní péči s látkami tělu vlastními dopřát i někomu blízkému k Vánocům, máme sestavené výhodné balíčky, ze kterých můžete vybírat! 

Balíčky vždy obsahují dva přípravky zdarma. Pro seznámení s kosmetikou DR. BAUMANN jsou například vhodné balíčky kompletní péče obsahující čištění s tonizací a pěstící přípravek s obsahem do hloubky působících liposomů, vitaminů a hydratačních látek. Naše oči jsou ale letos upřeny na balíček posilující péče pro oční okolí, který obsahuje novinku - sérum na řasy. Vysoká koncentrace aktivních látek v séru doplněná o hydratační gel a pěstící oční krém je trefa do černého pro omlazující vzhled každého očního okolí. Prohlédněte si celou letošní nabídku balíčků na našem eshopu!

 

 

Kde je možné balíčky koupit?

Chceme podpořit všechny, kteří se o pokožku celého těla starají kosmetikou DR. BAUMANN. Zmíněné balíčky jsou k dostání v listopadu a prosinci a vždy obsahují 2 přípravky zdarma.

Jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech a zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu  (viz výše).

 

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@dr-baumann.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

 

Jste kosmetička a ráda byste se o našich produktech dozvěděla více? 

Napište nám na info@dr-baumann.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a nezávazně vysvětlíme výhody spolupráce. S námi na to nejste nikdy sama. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail