I mrkací panenka vám bude závidět!

I mrkací panenka vám bude závidět!

Jak séra na řasy fungují?

Séra na řasy by měla zlepšovat kvalitu vašich řas, a to zejména obsaženými účinnými látkami ve správných koncentracích. Tak jako je to i u ostatní pečující kosmetiky, i zde platí, že kvalitu poznáte podle složení. Kvalitní séra obsahují takové látky, které nedráždí oči a oční okolí, pečují o řasové folikuly, a tím postupně dochází k celkovému zlepšení kvality a vzhledu řas. Mezi takové látky patří například peptidy, které v těle podporují regenerační procesy.. 

 

Sérum na řasy a obočí DR. BAUMANN 

A proto máme radost, že vám můžeme představit NOVINKU v našem DR.BAUMANN sortimentu, kterou je vyživující Sérum na řasy a obočí! To je opět nabušené výživou a účinnými látkami: konkrétně tripeptidem mědi, přirozeně se vyskytující látkou v lidském těle, který se podílí na urychlení růstu řas, dále Myo-inositolem, který podporuje dopravování podpůrných látek skrz membrány buněk pro jejich rychlejší regeneraci. Dále sérum obsahuje hydratační, zklidňující a antioxidační látky jako je biotin, allantoin, kyselina hyaluronová, panthenol a extrakt z tymiánu!

 

 

Jak sérum na řasy a obočí správně používat a kdy uvidíte první výsledky?

Aplikace je jednoduchá, pamatujte pouze na to, že před použitím je nutné vyčistit a osušit víčka, zejména linii řas. Veďte aplikátor přímo po linii řas a aplikovat můžete i na obočí a nechte pečlivě zaschnout. Ideálně nanášejte denně, pro intenzivní efekt ráno a večer, po dobu 3-4 týdnů, poté stačí každý druhý den.

Tak jako v životě, i u sér na řasy platí, že na to dobré je nutné si počkat. Jednoduše nelze očekávat zázraky na počkání. Chvílí potrvá, než se projeví účinky daných látek, obvykle po 1-2 měsících, to záleží na délce přirozeného růstového cyklu řas. 

 

 

Závěrem je třeba říci, že ani sebelepší řasové sérum nemůže fungovat, pokud již v pokožce vlasový folikul není. A také, že není normální, aby sérum po nanesení v očích pálilo. Toto bývá často výrobcem obhajováno slovy - "pálení po chvilce odezní". Ale proč by takový přípravek měl na kůži pálit? Nenechte se ošálit, čtěte si složení, protože vaše pokožka si zaslouží jen to nejlepší.

 

Kde je možné sérum a další produkty koupit?

Sérum na řasy najdete během listopadu a prosince i ve zvýhodněném vánočním balíčku DR. BAUMANN! Navíc jsou v každém balíčku i vždy 2 produkty ZDARMA. Všechny balíčky jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech a zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu.

 

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@dr-baumann.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

 

Jste kosmetička a ráda byste se i o našich dalších produktech dozvěděla více? 

Napište nám na info@dr-baumann.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a nezávazně vysvětlíme výhody spolupráce. S námi na to nejste nikdy sama. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail