Dopřejte tělu stejnou péči jako pleti!

Dopřejte tělu stejnou péči jako pleti!

Vzhledem k tomu, že hlavní myšlenkou je stejná péče o pleť jako o zbytek těla, sepsali jsme pro vás tipy, na co byste při péči o něj neměla zapomínat: 

 

Čištění

O čištění pleti a důležitosti důkladného odličování jsme psali v tomto článku. V tom dnešním bychom se chtěli zaměřit na čištění těla, intimních partií a zubů. 

  • Pro čištění těla bychom, zejména pro ženy, volili takový sprchový gel, který neobsahuje parfemace či dráždivé ingredience a který ideálně může být použit pro intimní partie, abyste nemusela kupovat zvláštní přípravek na to určený. Sprchový gel SkinIdent je ideální volbou pro všechny ženy, které chtějí zdravou péči pro svou pokožku a je naprosto přirozeným způsobem každodenní očisty.
  • Brousíte si zuby na zubní pasty, které nejen zuby vyčistí a regenerují vaše dásně, ale budou i šetrné k ústnímu okolí? Zubní pastu DR. BAUMANN s vitaminem B12 ocení všichni, kdo trpí na opakující se periorální dermatitidu nebo koutky a seženete ji hned ve dvou variantách: s fluoridem i bez něj. Obě tyto varianty jsou skvělé pro vegetariány a vegany, kteří mají často nedostatek tohoto vitaminu. 

Zubní pasta DR. BAUMANN bez fluoridu je skvělá pro všechny, kteří se fluoridu záměrně vyhýbají (např. jako podpora správného fungování trávicí soustavy) nebo používají ústní vody s jeho obsahem. 

Naopak Zubní pasta DR. BAUMANN s fluoridem posiluje zubní sklovinu a je vhodná pro ty, kteří již nepoužívají další produkty, kde se fluorid vyskytuje.

 

Hydratace

Tělové mléko Super DR. BAUMANN dodá hydrataci a výživu díky obsahu bambuckého másla, ale bez pocitu mastnoty. To se bude hodit (nejen) v nadcházejících chladných dnech normální pokožce, obzvlášť pak citlivé nebo suché s projevy atopického ekzému nebo lupénky.

Tělové mléko Liposome SkinIdent je NOVINKOU V SORTIMENTU a již dle názvu je patrné, že obsahuje unikátní vícevrstvé liposomy. Jedná se o tělu vlastní látky, které tělo nejen zásobují hydratací do hlubokých vrstev kůže, ale zároveň jí dodávají potřebné vitaminy a lipidy. Mléko je úžasně lehké, výborně se vstřebává a pokožka je po aplikaci vyživená, plná a na omak sametově hebká.

 

 

Prevence

Stejně jako se preventivně staráme o svou pleť, můžeme se preventivně postarat o naše pohodlí a sebevědomí během dne s Deo krémem DR. BAUMANN. Ten je vhodný i pro citlivou pokožku, neobsahuje žádné škodlivé formy aluminia a funguje jako deodorant, tedy zabraňuje nežádoucím pachům při rozkladu potu. Vy se tak můžete spolehnout na parťáka, který neobsahuje žádné nebezpečné látky a zároveň funguje!

 

Kde je možné přípravky koupit?

Chceme podpořit všechny, kteří se o pokožku celého těla starají kosmetikou DR. BAUMANN. Proto můžete zmíněné přípravky v průběhu října nakoupit s 30% slevou! Naše přípravky jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech, aby byl dodržen profesionální přístup při doporučení přípravků zacílených na individuální potřeby pleti. Zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu zde:

  

E-SHOP DR. BAUMANN

 

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@dr-baumann.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail