Čistíme, kudy cestujeme!

Čistíme, kudy cestujeme!

Základním kamenem správné péče o pleť vždy bylo, je a bude její čištění a následná tonizace. Vždy vám klademe na srdce, že důkladné odlíčení večer, správné vyčištění pleti ráno a následná tonizace jsou nutné kroky pro udržení pleti v té nejlepší kondici po co nejdelší možnou dobu. Zapomínat byste na to neměla nejen během běžných dnů, ale ani na dovolených a na cestách!

 

Nejdůležitější krok ke zdravé a krásné pleti

Při řešení péče o pleť se ženy často zaměřují na nákup sér, pěstících krémů nebo pleťových masek a přeskakují snad ten nejpodstatnější bod, bez kterého správná péče nebude nikdy 100% fungovat, a tím je její čištění a následná tonizace. Jen to pleť připravuje pro všechny následné pěstící látky, které díky němu pronikají a pomáhají tam, kde mají. 

A stejně tak, jak se o svou pleť staráme doma, tak je důležité se o ni starat i na dovolené a na cestách, zejména v létě, nebo pokud cestujeme do subtropických a tropických podnebí, kde naše pleť dostává kolikrát dost zabrat.

 

 

Jak a proč pleť čistit?

Důsledkem nepravidelného, špatného nebo snad žádného čištění může být nejen nesprávná funkce dalších pleťových přípravků, ale i (dočasné i trvalé) zhoršení stavu pleti. A rozhodně si nepřejete, aby vašim suvenýrem z dovolené byl nějaký kožní problém.

Pleť bychom měli čistit minimálně dvakrát denně, ráno a večer, a to správným čistícím produktem. Ráno je nutné odstranit zbytky nočních produktů nebo přebytečného mazu a potu, které produkují naše žlázy v průběhu noci. Naopak večer je třeba pleť očistit nejen od mazu a potu, ale často navíc i make-upu a dalších nečistot, které na naší pleti ulpěly během dne. 

Jak ale vybrat správný čisticí pleťový přípravek, aby byl účinný, ale zároveň jemný a neodstraňoval tak potřebné lipidy z pleti, ale naopak pomáhal s ochranou hydrolipidového filmu? Stačí si vybrat jakýkoliv z naší DR. BAUMANN nebo SkinIdent nabídky, ve které najdete čisticí pleťové produkty v různých variantách a texturách. A protože tento měsíc klademe důraz na péči o pleť i na cestách, najdete všechny čistící produkty v cestovním balení 75 ml  za zvýhodněnou cenu:

 

 

Proč byste neměla zapomínat ani na tonizační pleťové vody?

Jak čisticí, tak i tonizační přípravky jsou vyráběny tak, aby se svým účinkem na pleti doplňovaly a pracovaly v tzv. synergii. Jeden bez druhého nemají smysl a kombinovat čisticí a tonizační přípravek od dvou různých výrobců také ne.

Pleťové vody obsahují v těle přirozeně se vyskytující hydratační látky: hyaluronát sodný, ureu a panthenol, a to s koncentrací přesně zacílenou pro daný typ pleti.

Hlavním úkolem tonizačních pleťových vod je dočištění pleti, osvěžující pocit a úprava pH pleti (do mírně kyselého) pro správné fungování všech dalších použitých pleťových produktů a jejich lepší pronikání i do těch nejhlubších vrstev pokožky.

K tomu vám mohou pomoci pleťové vody v akci, které také najdete v cestovním balení 75 ml pro různé typy pleti: 

 

 

 

KDE JE MOŽNÉ PRODUKTY KOUPIT?

Všechny produkty jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech a zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu.

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@dr-baumann.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

 

JSTE KOSMETIČKA A RÁDA BYSTE SE I O NAŠICH DALŠÍCH PRODUKTECH DOZVĚDĚLA VÍCE? 

Napište nám na info@dr-baumann.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a nezávazně vysvětlíme výhody spolupráce. S námi na to nejste nikdy sama. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail