Probuďte v sobě krásu díky minerálům!

Probuďte v sobě krásu díky minerálům!

Make-up z minerálů?

Minerální make up DR. BAUMANN se vyrábí z čistých nadrcených minerálů, bez konzervačních látek, parfemací nebo minerálních olejů či silikonů. Nezpůsobuje tedy alergie, ani podráždění. Je tedy 100% přírodní, hypoalergenní a obsahuje přirozený ochranný UV faktor.

Je vhodný pro všechny typy pleti, ale také i pro problematickou, trpící např. rosaceou nebo hyperpigmentací, pomůže také s krytím menší jizev a jemných vrásek. Protože nezanáší póry, je vhodný i pro pleť se sklonem k akné. Dále působí protizánětlivě, má zklidňující účinek a obsahuje látky, které zlepšují kondici pleti jako jojobový olej nebo bambucké máslo, hydratační látky jako je urea, kyselina mléčná nebo antioxidačně působící přírodní vitamin E. Díky tomu se vyznačuje lehkým pocitem po nanesení, na pleti doslova vytváří druhou kůži, je prodyšný a nehrozí žádný pocit masky na obličeji. 

Postup nanášení minerálních make-pů DR. BAUMANN

V sortimentu DR. BAUMANN najdeme hned 3 druhy minerálního pleťového make-upu:

 

  • Tekutý minerální make-up
  • Krémový minerální make-up 
  • Tónovací krémy Intensive 

 

 

Pokud máte pochybnosti ohledně nanášení, tak je mít nemusíte! Naopak, minerální make-upy se velmi snadno a rychle se aplikují a navíc je můžete i podle potřeby pohodlně vrstvit! Minerální make-upy na pleti vypadají velmi přirozeně, jako druhá kůže a make-up na ní dlouho vydrží. Dále jsou odolné proti teplu a vlhku (testováno ve vysokých letních teplotách) a nedostávají se do jemných vrásek a linek, jejich pigmenty odráží světlo a pleť tak vypadá mladší a hladší.
Ideální je počkat, až se vsáknou všechny produkty, které používáte pro péči o pleť. Poté se můžete nanést velmi malé množství minerálního make-upu v tenkých vrstvách, jelikož minerální make-upy jsou velmi pigmentované. Postupujte od středu obličeje do ztracena, případně je možné vrstvit do požadovaného krytí. 

Minerální make-up aneb maximálně minimalistické líčení v lednu za skvělou cenu!

Pro měsíc leden jsme pro vás do měsíční akce vybrali minerální produkty, a to z každé kategorie, abyste z nich vykouzlila kompletní minimalistický look! 

  1. Tekuté minerální make-upy DR. BAUMANN s nízkou krycí schopností pro co nejpřirozenější výsledek, nyní v akci vámi nejpoužívanější odstíny: Light, Beige, Bronze a Sand! Po dlouhé době navíc můžeme konečně nabídnout i vzorečky, které jsou k dostání jsou výhradně u vašich kosmetiček.

 

  1. Krémové minerální make-upy DR. BAUMANN se středně krycím efektem, pokožku nejen sjednotí, ale i vyživí díky obsaženým olejům, vitamínům a hydratačním složkám! V akci je najdete v odstínech Light, Bronze a Beige.

 

  1. Tónovací krémy Intensive DR. BAUMANN v odstínech Light a Medium. Pěsticí krémy s podílem pigmentů pro sjednocenou a zářivou pleť. Nejvíce je ocení ty z vás, které hledají snadnou a bezchybnou aplikaci. Stačí je pouze aplikovat v tenoučké vrstvě jako krém a obsažené pigmenty pak už udělají své. Odráží světlo a na obličeji tak vytváří iluzi bezchybné pleti, aniž by bylo vidět, že byl použit jakýkoli dekorační přípravek. 😊

 

  1. Řasenky DR. BAUMANN jsme se rozhodli dát do akce rovnou v obou odstínech: černou i hnědou. Naše řasenky jsou velmi jemné, s ohledem na oční sliznici, tedy mrkací panenku pomocí nich nevykouzlíme. Nicméně byť je líčení jemné, vidět je, doporučujeme dvě vrstvy. Řasenka se pak jednoduše odstraní při čištění mlékem či gelem z našeho sortimentu. Tedy není potřeba žádný olejový odličovač, jde to samo 😊

 

  1. Lesky DR. BAUMANN najdete tentokrát v akci v odstínech Raspberry a Muscat. Jsou lehce zabarvené, odst. Raspberry dočervena, Muscat pak do nenápadné rafinované hnědé.

 

Všechny produkty v akci najdete pohromadě na našich stránkách!

 

A pokud se chystáte na ples a přáli byste si vykouzlit stejný look, jako vidíte na úvodní fotografii, sepsali jsme vám, všechny použité minerální produkty (i s konkrétními odstíny)  DR. BAUMANN:

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail