Mějte slunce pod kontrolou!

Mějte slunce pod kontrolou!

Když slunce svítí nejvýše a vy vyrážíte do světa, je čas myslet na ochranu před UV zářením. A ve slunečních přípravcích DR. BAUMANN naleznete nejen záruku kvality, ale i bezpečí. Zaměřili jsme se totiž na širokospektrální UV filtry, které poskytují komplexní ochranu nejen proti UVA, ale i UVB záření. V naší nabídce najdete pouze ty nejlepší minerální filtry, kterými jsou oxid titaničitý a oxid zinečnatý, ale i chemické filtry, které jsou přátelské jak k pokožce, tak i k přírodě.

 

Začněte léto s čistým štítem

Stejně důležité je při aplikaci krému s SPF, aby každá vámi vybraná láhev byla čerstvá. A to je bod, který nelze podcenit. Všechny naše přípravky jsou vytvořeny s ohledem na optimální funkčnost, a proto je důležité dbát na jejich doporučenou životnost. Zatímco možná budete chtít využít zbytek loňské lahvičky, pamatujte, že účinnost složek může postupem času klesat a jednotlivé složky v produktu se mohou kazit. Pro co nejvyšší možnou ochranu, doporučujeme každé léto začít s novým balením SPF krému, to je jediný způsob, jak si můžete být opravdu jisti, že je vaše pokožka opravdu chráněná tak, jak si zaslouží.

 

S námi budete mít sluneční záření pod kontrolou

A protože vaše bezpečnost a zdraví jsou naší prioritou, každý produkt je vyroben s důrazem na transparentnost a důvěru. Dovolte nám být vaším společníkem pro ty nejjasnější dny, aby každý sluneční paprsek přinášel radost, ne obavy.

A jak je vám již nejspíš jasné, v této akci měsíce přinášíme DR. BAUMANN opalovací krémy:

 

 

 

Toto mléko je ideální nejen na cesty. Ochrání vás UVA a UVB ochrannými minerálními pigmenty (oxidem titaničitým a oxidem zinečnatým), je voděodolné a účinné ihned po aplikaci. 

 

 

Tento specifický přípravek podporuje optimální opálení. Pomocí liposomů jsou do pokožky dopraveny vitamin E a beta karoten, které ji ideálně chrání a ošetřují. Zároveň je pokožka chráněná faktorem 6. Ideální použití je jako tělové mléko, zejména v létě, pro uchování opálení.

 

 

Měsíční akci doplní zvláště lehký, nemastný gel s ochranným vitaminem E a chemickými filtry nové generace. A to bez přidání emulgátorů nebo olejů. Díky tomu je optimální ochranou pro citlivou pokožku s alergickými či intolerančními projevy (sluneční alergie, atopický ekzém, jemná dětská pokožka atd.).

 

 

KDE JE MOŽNÉ PRODUKTY KOUPIT?

Všechny produkty jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech a zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu.

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@dr-baumann.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

 

JSTE KOSMETIČKA A RÁDA BYSTE SE I O NAŠICH DALŠÍCH PRODUKTECH DOZVĚDĚLA VÍCE? 

Napište nám na info@dr-baumann.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a nezávazně vysvětlíme výhody spolupráce. S námi na to nejste nikdy sama. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail